Over ons.


DALUTO-Palmen en Exoten 

safe the world ,plant a tree!!!


Wij zijn een jong familie bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in de in- en verkoop van Palmen ,Olijven en andere exclusieve exotische planten voor zowel de tuin als in huis. 
Door het veranderende klimaat hebben steeds meer inheemse planten, struiken en bomen de grootste moeite om te kunnen overleven tijdens de steeds warmer wordende zomers in Nederland ,zoals een ieder weet zijn bomen en planten van groot belang voor ons als mensen door de lucht zuiverende werking ,het probleem is echter dat de bovengenoemde soorten bijzonder duur in aanschaf zijn. 
Wij van DALUTO-Palmen-en-Exoten hebben daarom besloten een aantal schakels binnen de keten van de handel over te slaan en direct van de kwekers te kopen en deze planten en bomen  tegen groothandelsprijzen aan zowel bedrijven als particulieren te verkopen .
Wij kopen alleen in bij de beste kwekers en importeurs en zoeken daar dagelijks persoonlijk de mooiste exemplaren voor u uit. Wij vormen een goede combinatie, waar de één als inkoper werkzaam is bij een exportbedrijf bij Flora Holland en daar dus zijn connecties heeft weten op te bouwen, neemt de ander een jarenlange ervaring mee als bloemist en medewerker binnen de tuincentrumbranche mee. Dit samen vormt zich zo dat wij u van goede informatie kunnen voorzien en u goede verkoopprijzen kunnen aanbieden.  
Wij zijn sinds September 2019 begonnen met dit bedrijfje wat vernoemd is naar onze drie zoons ( DAan ,LUuk en TOm ) met als missie het voor bijna ieder budget mogelijk te maken om te kunnen genieten van deze schitterende planten, struiken en bomen ,mede om deze reden hebben wij bomen in verschillende maten en prijsgradaties .


Bedankt voor u bezoek aan onze website. 
We hopen dat er iets moois voor u tussen zit .